لیست اختراعات علی محمودی
1) با اختراع اين دستگاه كنترل خيلي راحت تر از كنترل با مادون است زيرا نياز به ديده دستگاه نيست و از پشت موانع يا از فاصله دورتر مي تواند كنترل كنند ، انتقال صدا و تصوير در اين روش بدون سيم بوده و باعث تلف شدن انرژي نشده و هزينه خرابي سيمهاي رابط نيز حذف مي شود . 2) كنترل و انتقال صدا و تصوير بصورت امواج راديويي از راه دور با فركانس مشخصي كار مي كند در اين دستگاه دو عدد گيرنده و دو عدد فرستنده و منبع تغذيه به كار رفته است كه هريك فرستنده ها پس از تقويت و سوار شدن بر روي فركانس حامل از طريق آنتن در فضا منتشر مي شود. مدار فرستنده ها كنترل قستمهاي مختلف دستگاه را انجام مي دهند اين مدار فرستنده در اصطلاح يك كنترل كننده براي كنترل وسايل صوتي و تصويري مي باشد . 3) در حال حاضر كنترل دستگاه ها موجود در بازار از مادون قرمز استفاده كرده اين كنترل ها برد كمتري را داشته و امكان كنترل از راهي كه مانع دارد امكان پذير نبوده و اين كنترل ها نياز به ديده مقابل يا طرفين دارند و انتقال صدا و تصوير از طريق سيم بوده كه اين امر خود نياز به تلفات انرژي دارد و هزينه بر است .
فرايند ساخت جك الكتريكال تلسكوپي دو طرفه ي اختلافي
جعبه باتري ليتيومي براي خودرو الكتريكي شامل سازه نگهدارنده، مدارات الكترونيكي ديجيتال و آنالوگ، حسگرها و سامانههاي حفاظت الكتريكي و حرارتي براي محافظت و استفاده از 14 سلول باتري ليتيوم پليمر 40 آمپرساعت توان بالا ميباشد. اين جعبه داراي ولتاژ نامي 8/51 ولت (بين 49 تا 8/58 ولت، سازگار با استاندارد ولتاژ تعيينشده براي تعمير خودرو) ميباشد كه بهصورت لحظهاي 400 آمپر و بهصورت پيوسته 200 آمپر جريان ميتواند تأمين كند. اين جعبه حفاظت سلولهاي باتري ليتيومي در برابر آسيبهاي مكانيكي، الكتريكي و نفوذ رطوبت را تضمين ميكند. سيستم مديريت حرارتي جعبه، دماي مناسب كاري باتري را بهوسيله مبدل حرارتي كف جعبه فراهم ميكند تا علاوهبر حفظ ايمني، عمر باتريها نيز از حد قابل قبول افت نكند. در اين جعبه ولتاژ تك تك سلولها، دماي هفت نقطه مختلف و جريان عبوري همواره ديدهباني (Monitoring) ميشود و فرامين مديريت (Management) موردنياز باتري ليتيومي براي كاربرد خودرو الكتريكي توليد ميشود. هر جعبه باتري قابليت ارتباط الكتريك قدرت و سيگنالهاي الكترونيكي با جعبه باتريهاي ديگر و مجموعههاي ديگر خودرو الكتريكي را دارد. معمولاً براي هر خودروي سواري الكتريكي تعداد شش جعبه و براي خودروي سنگين الكتريكي تعداد 12 جعبه باتري لازم است. آب خنككاري مورد نياز سيستم مديريت حرارتي ازطريق رابطهاي تعبيهشده از بيرون جعبه تأمين ميشود. جعبه طراحيشده ازنظر الكتريكي ايزوله از سيني باتري (شاسي خودرو) ميباشد.
با توجه به افزايش ضايعات مواد آلي و ضرورت بازيافت اين محصولات، توليد كود آلي مناسب با كمك نوع خاصي از كرم هاي خاكي مورد توجه است. در اين اختراع يك مخزن طراحي شده به گونه اي كه ضايعات آلي از دهانه فوقاني به مخزن آن تغذيه شده و كرمها در لايه فوقاني فعاليت مي نمايند و پس از هضم مواد و تبديل آن به كمپوست با افزودن لايه آلي بعدي به لايه جديدتر رفته و فرايند را تداوم مي بخشند. پس از پر شدن مخزن، ورمي كمپوست توليد شده در بخش پاييني توسط يك خردكن دستي خرد شده و مواد خرد شده پس از جدا شدن از قسمت فوقاني و گذشتن از صفحه مشبك كف مخزن از آن خارج و در ظرف زير آن جمع آوري شده و بسته بندي مي گردند. همچنان كه مواد از انتها تخليه شده به سطح مواد مخزن لايه جديد ديگري از مواد هضم نشده اضافه مي گردد و اين سيكل بصورت مداوم و تحت شرايط كنترل شده ادامه مي يابد.
اين اختراع دربردارنده انواعي از مكانيزمهاي حركت خطي بال اسكرو است كه داراي گامهايي برابر با كسري از گام (pitch) كامل در انواع رايج اين نوع مكانيزمها مي باشد. گام كامل در انواع رايج اين نوع مكانيزمها، قدري بزرگتر از قطر ساچمه يا مضارب كاملي از اين مقدار است و اين بدين دليل است كه در حركت مارپيچ ساچمه ها در مسير شيارهاي پيچ و مهره، ساچمه ها يك رديف به ساچمه هاي رديف مجاور برخورد نكنند. در اين اختراع با كارگذاري برگردان ساچمه ها در مسافتهاي كمتر از يك دور و چينش رديفهاي ساچمه در رديفهاي غير متوالي، از برخورد ساچمه ها در رديفهاي مجاور، پيش گيري مي شود و بدين ترتيب بال اسكروهايي با پيش افت (lead) بسيار كوچك به دست مي آيند. بال اسكروهاي با پيش افت كوچك از اين نظر اهميت دارند كه مي توان با كوپل كردن مستقيم موتورهاي الكتريكي به آنها (بدون نياز به گيربكسهاي كاهنده دور) سرعتهاي پيشروي بسيار اندك با نيروهاي بسيار بزرگ را به دست آورد. كوپل مستقيم موتور به بال اسكرو به دليل عدم وجود لقي (backlash) از دقت حركت بسيار بالايي برخوردار است كه اين قابليت در ماشينهاي CNC و رباتها از اهميت بسياري برخوردار است.
استفاده از آزبست به دليل سرطانزا بودن ممنوع اعلام شده است. يكي از صنايعي كه به شدت به آزبست وابسته است و با ممنوعيت استفاده از آن در خيلي از موارد با تعطيل شدن كارخانه ها مواجه شده است توليد ورق هاي سيماني اليافي است كه در داخل كشور نيز اين مشكل وجود دارد. لازم به ذكر است هدف اختراع حاضر ارائه فرمولي براي جايگزيني آزبست در ورق هاي سيماني اليافي است كه مقدار زيادي از خواص فني آن را پوشش دهد و در عين حال اثرات مخرب زيست محيطي آزبست را نداشته باشد. در اين اختراع به جاي اين كه از يك ماده براي جايگزيني آزبست استفاده شود(كه در اكثر نمونه هاي جايگزين قبلي كه كارايي مناسبي نيز نداشتند به همين ترتيب بوده است) از يك تركيب با 4 ماده و الياف (الياف پلي وينيل الكل، پالپ الياف سلولز، بنتونيت و همچنين سيليكا فوم) استفاده شده است . مقاومت خمشي ورق سيماني حاصل از اين اختراع 19.5MPa است كه در مقايسه با موارد مشابه بسيار به آزبست نزديك است و از حد استاندارد مورد نياز براي اين نوع ورق ها بالاتر است. همچنين از آن جا كه به جاي الياف سلولز از پالپ كه حاصل از خمير كاغذهاي باطله است استفاده شده است صرفه ي اقتصادي مناسبي دارد.
دستگاه متراكم كننده خاك با قابليت ويبره سيستمي است با دو كاربرد.در گام نخست دستگاه قادر است پس از انجام عمليات حفر كانال كه خاك استحكام خويش را از دست مي دهد به كوبش خاك پرداخته(كمپكتور) و با ارتعاش ايجادي منافذ موجود در لابلاي خاك را پر نمايد.اين عمل از بروز نشست زمين پس از عمليات روسازي همچون آسفالت جلوگيري مي نمايد.در گام دوم پس از ساخت سازه هاي بتني در صورت وجود حبابهاي هوا درميان بتن محصول ايجادي كرمو شده و داراي استحكام بسيار پاييني مي گردد.براي حل مشكل فوق نياز به ويبره بتن مي باشد.دستگاه مي تواند تنها با جابجايي تسمه هريك از نيازهاي فوق را برآورده سازد.اگر موتور به استوانه ارتعاش متصل گردد دستگاه تبديل به كمپكتور مي شود و در صورت اتصال به رابط شيلنگ ويبره خروجي دستگاه ويبره بتن مي باشد.با استفاده از اين دستگاه ديگر نيازي به دو سيستم مجزاي ويبره بتن و كمپكتور نمي باشد.
در اين اختراع توليد كود آلي مناسب با كمك نوع خاصي از كرمهاي خاكي با توجه به افزايش ضايعات مواد آلي و ضرورت بازيافت اين محصولات، مورد توجه است. در اين اختراع يك راكتور طراحيشده به گونهاي كه ضايعات آلي از دهانه بالايي به راكتور آن تغذيهشده و كرمها در لايه فوقاني فعاليت مينمايند و پس از هضم مواد و تبديل آن به كمپوست با افزودن لايه آلي بعدي به لايه جديدتر رفته و فرايند را تداوم ميبخشند. پس از پر شدن راكتور، ورمي كمپوست توليدشده در بخش پاييني توسط يك خردكن دستي خردشده و مواد خردشده پس از جدا شدن از قسمت فوقاني و گذشتن از صفحه مشبك كف راكتور از آن خارج و در ظرف زير آن جمعآوري شده و بستهبندي ميگردند. همچنان كه مواد از انتها تخليهشده به سطح مواد راكتور لايه جديد ديگري از مواد هضم نشده اضافه ميگردد و اين سيكل بهصورت مداوم و تحت شرايط كنترلشده ادامه مييابد. در ضمن حركت خرد كن به هم زن به حركت درآمده و موجب اختلاط و تهويه مواد داخل راكتور ميگردد و فرايند را بهبود و تسريع ميبخشد.
اين دستگاه براي زباله زدايي معابر طراحي شده و توسط يك اپراتور به كار گرفته مي شود. نيروي لازم براي مكش توسط موتور بنزيني تامين مي شود كه يك فن شعاعي را به گردش در مي آورد. مخزن اين دستگاه، سطل زباله هاي رايج مي باشد كه پس از هر بار پر شدن مي توان آنرا به راحتي خالي كرد. همچنين براي فيلتراسيون از يك فيلتر استوانه اي hepa ، براي جلوگيري از چسبيدن زباله ها به فيلتر از يك صفحه متخلخل، براي جلوگيري از آتش سوزي در مخزن و نشت بوي بد به محيط بيرون از سيستم اسپري مخلوط آب و مايع ضدعفوني كننده، براي گذاشتن لوازم شخصي اپراتور از يك صندوقچه قفلي، براي گذاشتن ابزار كار يك كشو، براي ايمني از كپسول آتش نشاني و چراغ هشدار و برچسب شب نما ، براي كاهش صداي موتور از لايه هاي آكوستيك، براي راحتي اپراتور و تامين فشار آب بندي دستگاه هنگام باز و بسته كردن از جك هاي هيدروليك، براي كاهش نيروي ناشي از وزن دسته از يك چرخ كوچك ،براي تبديل قدرت موتور به سرعت لازم از پولي و تسمه، براي كنترل قدرت مكش از اهرمي در دسته و براي حركت دادن دستگاه از يك شاسي L شكل با دو دسته و سه چرخ استفاده شده است.
پلياستايرن و خصوصاً گريد مقاوم در برابر ضربه آن (HIPS) يكي از پركاربردترين پليمرهاي مصرفي در زندگي امروزي ميباشد. بعنوان مثال در ساخت ظروف يك بار مصرف، وسايل خانگي و ... مورد استفاده قرار ميگيرد. اين استفاده كه رشد فزايندهاي نيز دارد، باعث بروز مشكلات عديده اي در زمينه از بين بردن آنها پس از طي عمر مفيدشان گرديده است؛ روشهاي انهدام سنتي نظير سوزاندن و دفن كردن در خاك براي چنين موادي مناسب نيست، چرا كه اين پليمر در طبيعت تخريب نشده و باعث آلودگي محيط زيست ميگردد. لذا در پژوهش حاضر به بررسي توليد آلياژهاي زيست تخريبپذير از HIPS و يك بيوپليمر طبيعي و ارزان قيمت بنام نشاسته و ارزيابي خواص زيست تخريبپذيري آنها پرداختهايم.
موارد یافت شده: 36